Gruppmenyer
Gruppbeställning 12-60 pax
Restaurangens öppettider måndag-fredag 11.30-22.00, lördagar 11.00-22.00 söndagar 13.00-20.00
Faktura endast vid förhandsbesked, faktuteringsavgift 100:-
Meny 1, 139:- per person 11.30- 14.30
Smör, bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka
Varmrätt kött, fisk, eller vegetarisk
Meny 2, 329:- per person 11.30-14.30
Smör , bröd, sallad, vatten, ett glas vin eller öl och kaffe
Köttbullar glutenfri med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka
Glass med frukt
Meny 3, 600:- per person
Smör , bröd, vatten, ett glas vin eller öl
Toast Skagen
eller
Laxtoast med gravad lax, citron och hovmästaresås
Köttbullar gluten fri med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka
Glass med frukt
Meny 4, 800:- per person
Smör , bröd, vatten, två glas vin eller två öl
Toast Skagen
eller
Laxtoast med rökt o gravad lax, citron och hovmästaresås
Smörstekt torskrygg
med riven pepparrot , friterad kapris, hand skalade räkor, brynt smör och smörslungad potatis med primörer
eller
Kometens berömda Pepparstek
den bästa delen på oxfilé med pepparsås gjord på köttglace, vispgrädde, fransk senap och malen svartpeppar, smörstekta haricots verts och potatiscrach
Creme Brulèe
Group menus
Group order 12-60 PAX
The restaurant's opening hours Monday-Friday 11.30-22.00, Saturdays 11.00-22.00
Invoice only on advance notice, factual fee SEK 100:-
Menu 1, 139:- per person 11.30- 14.30
Butter, bread, salad, water, coffee and cake
Hot course meat, fish, or vegetarian
Menu 2, 319:- per person 11.30-14.30
Butter, bread, salad, water, a glass of wine or beer and coffee
Meatballs gluten free with potato puree, cream sauce, raw lingonberry and pickled cucumber
Ice cream with fruit
Menu 3, 600:- per person
Butter, bread, water, a glass of wine or beer
Toast Skagen
or
Laxtoast with smoked o dug lax, lemon and court master sauce
Meatballs gluten free with potato puree, cream sauce, raw lingonberry and pickled cucumber
Ice cream with fruit
Menu 4, 800:- per person
Butter, bread, water, two glasses of wine or two beers
Toast Skagen
or
Laxtoast with smoked o dug lax, lemon and court master sauce
Butter fried Skreitorsk
With grated horseradish, deep -fried capers, hand peeled shrimp, browned butter and potatoes with primers
or
The comet's famous pepper roast
The best part on beef fillet with pepper sauce made from meat glace, whipped cream, French mustard and ground black pepper, butter -fried haricots verts and potato crach
Creme brulèe