Gruppmenyer

Gruppbeställning 12-60 pax

Restaurangens öppettider  måndag-fredag 11.30-22.00, lördagar 11.00-22.00 söndagar 13.00-20.00

Faktura endast vid förhandsbesked, faktuteringsavgift 100:-

 

 Meny 1, 149:- per person 11.30- 14.30

Smör, bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka 

Varmrätt kött, fisk, eller vegetarisk

 

Meny 2, 329:- per person 11.30-14.30

Smör , bröd, sallad, vatten, ett glas vin eller öl och kaffe 

Köttbullar glutenfri med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

Glass med frukt

 

Meny 3, 600:- per person  

Smör , bröd,  vatten, ett glas vin eller öl

Toast Skagen

 

Köttbullar gluten fri med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka

 

Glass med frukt

    

Meny 4, 800:- per person

Smör , bröd, vatten, två glas vin eller två öl 

Toast Skagen

 

och 

Pocherad Skrei torsk 

med vitvinssås monterad med vermouth, hand skalade räkor, primörer och pressad potatis 

 

eller

Kometens berömda Pepparstek

den bästa delen på oxfilé med pepparsås gjord på köttglace, vispgrädde, fransk senap  och malen svartpeppar, smörstekta haricots verts och potatiscrach

 

 Creme Brulèe

Group menus
Group order 12-60 PAX

The restaurant's opening hours Monday-Friday 11.30-22.00, Saturdays 11.00-22.00 

 

Invoice only on advance notice, factual fee SEK 100:-

 

Menu 1, 149:- per person 11.30- 14.30

Butter, bread, salad, water, coffee and cake

Hot course meat, fish, or vegetarian

 

Menu 2, 319:- per person 11.30-14.30

Butter, bread, salad, water, a glass of wine or beer and coffee

Meatballs gluten free with potato puree, cream sauce, raw lingonberry and pickled cucumber

Ice cream with fruit

 

Menu 3, 600:- per person

Butter, bread, water, a glass of wine or beer

Toast Skagen

 

Meatballs gluten free with potato puree, cream sauce, raw lingonberry and pickled cucumber

 

Ice cream with fruit

 

Menu 4, 800:- per person

Butter, bread, water, two glasses of wine or two beers 

Toast Skagen

  

  Poched Cod

With white wine sauce assembled with vermouth, prawns, primeurs and press potatoes

or

The comet's famous pepper roast

The best part on beef fillet with pepper sauce made from meat glace, whipped cream, French mustard and ground black pepper, butter -fried haricots verts and potato crach

 

Creme brulèe

 

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.